Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Закарпатському УБОЗі продовжуються кадрові зміни

В Закарпатському УБОЗі продовжуються кадрові зміни
Услід за начальником звільнили заступника, керівники відділів написали рапорти на звільнення. Цього тижня кадрові ротації відбулися в одній з найпотужніших і найгрізніших структур управління...

Услід за начальником звільнили заступника, керівники відділів написали рапорти на звільнення.

ВІДЕО ДНЯ

Цього тижня кадрові ротації відбулися в одній з найпотужніших і найгрізніших структур управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області – в управлінні, що займається боротьбою з організованою злочинністю.

Так, як вже повідомлялося, на початку тижня наказом МВС України звільнено з посади начальника УБОЗу Іван Немеша. Новим тимчасово виконуючим обов’язки начальника цієї структури призначено полковника міліції Юрія Дігтяра, який раніше очолював Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС.

Реклама

Проте на цьому кадрові зміни не закінчилися: уже в п’ятницю стало відомо про те, що 14 вересня наказом УМВСУ в Закарпатській області звільнено з займаних посад та зараховано в розпорядження УМВСУ в Закарпатській області заступника начальника обласного УБОЗ УМВСУ Владислава Бобича та начальника відділу по боротьбі з корупцією управління Андрія Бібена.

Крім того, з джерел в УМВС в Закарпатській області стало відомо, що всі керівники відділів УБОЗ УМВСУ в Закарпатській області вже напсиали рапорти на звільнення, проте рішення по них ще не прийнято.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно