Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хмельничанина з психічними вадами знайшли на Закарпатті

Хмельничанина з психічними вадами знайшли на Закарпатті
За статистикою, щороку до закарпатської міліції надходить близько чотирьохсот заяв від громадян про зникнення їхніх родичів і близьких. От і днями в Свалявський райвідділ міліції надійшло...

За статистикою, щороку до закарпатської міліції надходить близько чотирьохсот заяв від громадян про зникнення їхніх родичів і близьких. От і днями в Свалявський райвідділ міліції надійшло орієнтування від хмельницьких колег на зниклого безвісти молодого хлопця. 21-річний житель Хмельницького є інвалідом, має вади психіки. Одного дня хлопець пішов з дому й не повернувся. На сполох забили його батьки, й орієнтування на втікача розіслали по всіх міських та райвідділах внутрішніх справ України.

ВІДЕО ДНЯ

Паралельно у Свалявський райвідділ надійшла інформація про те, що на місцевому залізничному вокзалі вже кілька днів тиняється підозрілий хлопець. За ним виїхала слідчо-оперативна група. Жодних документів при собі він не мав. Коли молодика доставили для з’ясування особи в райвідділ міліції, той став плутано розповідати про себе, з чого міліціонери зрозуміли, що він родом із Хмельницького. Як з’ясувалося, це був саме той хлопець, якого було оголошено у розшук.

Коли про затриманого свалявські міліціонери повідомили своїм хмельницьким колегам, ті зв’язалися з батьками хлопця, й останні приїхали за сином на Закарпаття. Батько й мати хлопця були безмежно вдячні свалявським правоохоронцям за порятунок сина, адже не знати, чим би закінчилися голодні поневіряння хворої людини в чужому краї.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно