Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція затримала любителя поспівати

Міліція затримала любителя поспівати
О третій годині ранку на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з одного з караоке-барів. За кілька хвилин на місці виклику...

О третій годині ранку на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з одного з караоке-барів.

ВІДЕО ДНЯ

За кілька хвилин на місці виклику наряд Державної служби охорони з'ясовував, що стало причиною звернення до міліції.

Адміністратор закладу пояснив: невідомий молодий чоловік, гуляючи «на широку ногу», після вжитої чималої кількості алкогольних напоїв, вирішив спробувати себе у співі.

Реклама

Але чи то рівень власного виконання його не влаштовував, чи то реакція залу була не надто активна, настрій у соліста погіршився. В негативних емоціях він вдарив об стіл мікрофоном, після чого той перестав працювати. Розраховуватися за пошкоджену техніку хлопець відмовився. Залишивши гроші за випите, пішов. Те, що він покинув заклад, помітили не одразу, а відтак викликали охоронців ДСО.

Наряд, отримавши прикмети бешкетника, вже за кілька хвилин затримали його неподалік від розважального закладу. Ним виявився 30-річний непрацюючий мешканець обласного центру. Шанувальника нічних співів було доставлено до міськвідділу міліції для з'ясування обставин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно