Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ створено Інститут економіки та міжнародних відносин

В УжНУ створено Інститут економіки та міжнародних відносин
«Я погодив з представниками економічного факультету та факультету міжнародних відносин рішення провести дуже серйозну, але, повірте, цікаву і перспективну реорганізацію. Йдеться про створення на базі...

«Я погодив з представниками економічного факультету та факультету міжнародних відносин рішення провести дуже серйозну, але, повірте, цікаву і перспективну реорганізацію. Йдеться про створення на базі цих 2 факультетів Інституту економіки та міжнародних відносин Ужгородського національного університету», - сказав новопризначений керівник УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук під час зустрічі із студентами та колективом названих факультетів сьогодні, 12 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник університету зачитав підписаний ним наказ, згідно з яким реорганізація здійснюється з метою оптимізації структури університету та підвищення якості освіти.

Директором-організатором новоствореного інституту вирішено призначити доцента Миколу Палінчака, а заступником директора – доктора економічних наук, професора Василя Мікловду.

Реклама

Микола Палінчак у своєму виступі подякував за кредит довіри та запевнив, що досвід обох факультетів з максимальною користю використають у роботі новоствореного Інституту.

Професор Василь Мікловда, звертаючись до учасників зустрічі, зазначив: «Оплесками у цьому залі присутні підтвердили, що це розумне рішення, оскільки дасть можливість значно краще застосувати науковий потенціал і матеріально-технічну базу обох факультетів».

Реклама

Щодо призначення в.о. ректора УжНУ проф. Федора Ващука Василь Мікловда додав: «Це керівник, який не тільки ставить завдання, а і вміє їх вирішувати. За невеликий період, будучи ректором ЗакДУ, він дійсно зробив з цього університету потужний навчальний заклад. Крім того, мені імпонує, що Федір Григорійович не критикує попередників, і це правильно, адже кожна команда, яка працювала в університеті, багато позитивного зробила для його розвитку».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно