Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кличко приїде на спортивне свято в Ужгороді?

Кличко приїде на спортивне свято в Ужгороді?
16 вересня, о 14.00 в Ужгороді стартує кубок Закарпаття з боксу на призи фан-клубу братів Кличко. На території роллердрому (поблизу ТЦ ДаСтор), зберуться півсотні спортсменів з усієї області, серед...

16 вересня, о 14.00 в Ужгороді стартує кубок Закарпаття з боксу на призи фан-клубу братів Кличко. На території роллердрому (поблизу ТЦ ДаСтор), зберуться півсотні спортсменів з усієї області, серед яких визначатимуться переможці у боксі, кікбоксингу, тхеквондо та кіокушинкай карате. У великому спортивному святі, організованому Закарпатським фан-клубом братів Кличків, візьмуть участь студія сучасного танцю «Бліц», команда КВН «Тяп-Ляп», буде розіграна спортивна лотерея.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми сподіваємося, що на спортивне свято прийдуть усі, кому близький бокс та східні єдиноборства, хто вболіває за Україну та українців, які виступають на світових майданчиках, - розповів голова Закарпатського фан-клубу братів Кличків Станіслав Шило. – Ми очікуємо і на почесного гостя свята – кумира мільйонів українців Володимира Кличка».

Власне, головний приз – Кубок - переможцю турніру вручить особисто чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії Володимир Кличко. Крім цього, для гостей свята планується автограф- та фотосесія з видатним українським спортсменом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно