Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпаття прибули міжнародні спостерігачі (ФОТО)

На Закарпаття прибули міжнародні спостерігачі (ФОТО)
У п’ятницю, 7 вересня, заступник голови облдержадміністрації Антон Громовий зустрівся з офіційними спостерігачами неурядової організації CANADEM Барбарою Пушкар та Андрієм Телішевськи. Вітаючи...

У п’ятницю, 7 вересня, заступник голови облдержадміністрації Антон Громовий зустрівся з офіційними спостерігачами неурядової організації CANADEM Барбарою Пушкар та Андрієм Телішевськи.

ВІДЕО ДНЯ

Вітаючи гостей, заступник керівника краю запевнив представників міжнародної організації у максимальному сприянні з боку обласної влади у роботі спостерігачів. Також коротко окреслив ситуацію щодо підготовки до виборів у краї, зокрема, того, що стосується створення і технічного забезпечення роботи окружних виборчих комісій.

- Новаторством цієї кампанії, є те, що членом окружної комісії міг стати будь-який громадянин України незалежно від місця проживання. Тож були випадки, коли до складу комісії потрапляли люди з Криму, Запоріжжя. У зв’язку з тим, що вони відмовилися працювати, їх було замінено представниками тих самих партій, але з місцевих осередків. Зараз комісії в області працюють у звичному режимі, - розповів Антон Громовий.

Реклама

За словами Барбари Пушкар, міжнародні спостерігачі працюватимуть в області протягом всієї виборчої кампанії. Канадська сторона неодноразово надсилала своїх спостерігачів на вибори в Україну. Представники неурядової організації висловили сподівання, що цьогорічні вибори пройдуть чесно та демократично.

Прес-центр ОДА

Реклама
На Закарпаття прибули міжнародні спостерігачі (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно