Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неповнолітню перечинку судитимуть за крадений телефон

Неповнолітню перечинку судитимуть за крадений телефон
Звичним і зрозумілим для людства є прагнення слабкої статі до прекрасного, до піднесеного, а от що керувало молодою, вродливою, з виду далеко не дурною дівчиною, коли вона, зайшовши в магазин...

Звичним і зрозумілим для людства є прагнення слабкої статі до прекрасного, до піднесеного, а от що керувало молодою, вродливою, з виду далеко не дурною дівчиною, коли вона, зайшовши в магазин канцелярських товарів, викрала звідти мобільний телефон, наразі з’ясовує слідство.

ВІДЕО ДНЯ

До Перечинського райвідділу міліції поступило повідомлення про те, що власник одного з магазинів райцентру виявив зникнення свого мобільного телефону з приміщення свого магазину. Пояснив, що телефон лежав на канцелярському столі та був підключений до зарядного пристрою. На місце події виїхали працівники міліції в складі слідчо-оперативної групи. Вживаючи всіх необхідних заходів з метою встановлення особи, яка могла бути причетна до зникнення телефону, правоохоронці вийшли на слід крадія, точніше, крадійки, до того ж неповнолітньої дівчини. Свій вчинок вона пояснює тим, що їй сподобався телефон, а в батьків нема грошей, аби придбати такий. Тому, скориставшись миттю, коли ніхто не бачив, вона вимкнула телефон від зарядного пристрою і кинула в дамську сумку. Дівчина в скоєному зізналася і щиро розкаюється. «Особливо, - каже вона, - соромно перед батьками, адже вони виховували мене в дусі християнства, змалку водили до Божого храму, сподівалися зростити собі гідну заміну» Хочеться сподіватися, що даний випадок стане для дівчини наукою на все майбутнє життя. Наразі ж її долю вирішуватиме суд. Адже міліцією порушено кримінальну справу за злочин, що підпадає під ознаки ч. 1. ст. 185 Кримінального кодексу України. Дівчині загрожує штраф від 50-ти до 150-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно