Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласній раді розглянули бюджетні питання

В обласній раді розглянули бюджетні питання
У вівторок, 4 вересня, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету. На порядок денний виносились 13 питань – всі вони розглянуті членами комісії, прийнято рішення і...

У вівторок, 4 вересня, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету. На порядок денний виносились 13 питань – всі вони розглянуті членами комісії, прийнято рішення і рекомендації.

ВІДЕО ДНЯ

Як уже повідомлялось, 10-ою сесією обласної ради прийнято рішення від 17.07.2012 року № 528 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 грудня 2011 року № 392 «Про обласний бюджет на 2012 рік» (зі змінами від 2 березня 2012 року)», яким розподілено кошти обласного бюджету районам і містам обласного значення на їх соціально-економічний розвиток. Зараз бюджетна комісія проаналізувала цільове спрямування коштів «Іншої дотації». Виконання рішення обласної ради та ефективне використання виділених коштів місцевим бюджетам і надалі контролюватиметься постійною комісією з питань бюджету обласної ради.

Начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Петро Лазар доповів членам комісії про виконання обласного бюджету за ІІ квартал, півріччя та ситуацію станом на 4 вересня. Як зазначалось, на цей рік області доведено завищені показники, додалася низка об’єктивних факторів і деяким районам та містам області не вдається виконувати план, що в цілому позначається і на виконанні обласного бюджету.

Реклама

Постійною комісією обласної ради розглянуто й інші питання, зокрема звернення Народного депутата України Василя Петьовки щодо будівництва амбулаторії в селі Косівська Поляна, Рахівського району, лист голови Хустської райради В. Губаля та в. о. голови РДА Д. Маді про виділення коштів з обласного бюджету на завершення робіт із капітального ремонту об’єктів соціально-культурного призначення в Хустському районі та інші питання.

Прес-служба обласної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно