Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатських прокурорів навчали розслідувати справи у сфері охорони лісів

Закарпатських прокурорів навчали розслідувати справи у сфері охорони лісів

Закарпатських прокурорів навчали розслідувати справи у сфері охорони лісів
30 серпня у прокуратурі Закарпатської області проведено навчально-методичний семінар на тему: «Методика розслідування кримінальних справ про злочини у сфері охорони лісових ресурсів, взаємодія...

30 серпня у прокуратурі Закарпатської області проведено навчально-методичний семінар на тему: «Методика розслідування кримінальних справ про злочини у сфері охорони лісових ресурсів, взаємодія слідчих з органами державного контролю у цій сфері, забезпечення відшкодування завданих такими злочинами збитків».

ВІДЕО ДНЯ

У роботі цього семінару взяли участь прокурори районного рівня та слідчі органів прокуратури області, керівники і працівники структурних підрозділів апарату.

Також, для участі у семінарі були запрошені старший викладач кафедри нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, Інституту підвищення кваліфікації кадрів Національної академії прокуратури України Олександр Гогусь, представники органів державного контролю у сфері охорони лісових ресурсів.

Реклама

Як поінформував начальник відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури Закарпатської області Віктор Кузан, на семінарі обговорено питання стану прокурорського нагляду та досудового слідства у кримінальних справах про злочини у сфері охорони лісових ресурсів, організації проведення перевірок додержання законодавства у цій сфері, особливостей розслідування кримінальних справ зазначеної категорії та підтримання у них державного обвинувачення в судах, відшкодування завданих збитків, взаємодії з органами державного контролю.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно