Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські контрабандисти знайшли новий спосіб переправи цигарок через кордон

Закарпатські контрабандисти знайшли новий спосіб переправи цигарок через кордон

Закарпатські контрабандисти знайшли новий спосіб переправи цигарок через кордон
Контрабандисти цигарок вигадують все нові способи переправи тютюнових виробів через кордон. Одні тунелі копають, інші використовують пустоти в обшивці автівок, а деякі навіть літаки задіюють для цієї...

Контрабандисти цигарок вигадують все нові способи переправи тютюнових виробів через кордон. Одні тунелі копають, інші використовують пустоти в обшивці автівок, а деякі навіть літаки задіюють для цієї справи. 28 серпня одномоторний літак порушив кордон України з боку Румунії, прикордонники виявили його та намагались перехопити.

ВІДЕО ДНЯ

Визначивши курс літака, прикордонний наряд сповістив про порушення у підрозділ Мукачівського прикордонного загону. Оперативна група одразу вирушила на пошук місця приземлення одномоторника без розпізнавальних знаків. І хоча літак затримати не вдалось, прикордонники виявили можливих спільників порушника кордону. Білий мікроавтобус знаходився в кількох сотнях метрів від місця посадки і намагався втекти від прикордонників.

Згодом виявили 16 ящиків від цигарок, 10 з них виявилися порожніми, а в шести ще було – 240 блоків цигарок, очевидно, їх не встигли погрузити в літальний апарат, до приїзду прикордонників. Охоронці кордону вважають, що тут діяла добре організована група злочинців, і окрім двох затриманих підозрюваних у полі і пілота літака, був ще мінімум один, що, як кажуть, стояв на «шухері» він і сповістив всю групу про наближення прикордонників. Як наслідок, літак полетів назад в Румунію, а двоє на мікроавтобусі ледь не відірвались від охоронців кордону. Тож зараз справою будуть займатись МВС та СБУ.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно