Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ новий декан факультету фізичного виховання та спорту

В УжНУ новий декан факультету фізичного виховання та спорту
На факультеті фізичного виховання і спорту Ужгородського національного університету (УжНУ) відбулися зміни в керівництві. Учора, 28 серпня, на зборах трудового колективу названого підрозділу в. о....

На факультеті фізичного виховання і спорту Ужгородського національного університету (УжНУ) відбулися зміни в керівництві. Учора, 28 серпня, на зборах трудового колективу названого підрозділу в. о. проректора з науково-педагогічної роботи та перспектив розвитку університету професор Роман Офіцинський оголосив наказ в. о. ректора УжНУ професора Віталія Ніколайчука про призначення в. о. декана факультету доцента Олену Анатоліївну Дуло до проведення конкурсу. Раніше цю посаду обіймав Валерій Товт, який надалі виконуватиме обов’язки заступника декана.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі з працівниками факультету Р. Офіцинський розповів про бачення керівництвом вишу перспектив розвитку ФФВіС. Крім того, Роман Андрійович зазначив, що в ректораті й надалі питанням спорту й спортивної бази приділятиметься особлива увага, адже перемоги наших студентів на всеукраїнських і міжнародних змаганнях — це питання престижу будь-якого навчального закладу. Також в. о. проректора схвально відгукнувся щодо роботи нової команди університетського басейну, яка вже в липні надходження до спецфонду збільшила вдвічі. Ішлося також про реалізацію проекту створення єдиного спортивно-оздоровчого комплексу «Плішка-Скалка». На завершення Роман Андрійович висловив упевненість, що колектив факультету підтримає О. Дуло у виконання її обов’язків на посаді декана.

На зборах виступили члени трудового колективу ФФВіС. Так, завідувач кафедри фізичного виховання професор Степан Михайлович запевнив, що він особисто й колектив кафедри підтримають О. Дуло на період перебування на посаді. Свою підтримку щодо цього призначення висловив і співголова зборів трудового колективу факультету Андрій Федорішко.

Реклама

Прес-служба УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно