Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Шаяні побудують водопровід

В Шаяні побудують водопровід
На позачерговому засіданні Хустської районної ради минулого тижня депутати погодили рішення щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів стосовно...

На позачерговому засіданні Хустської районної ради минулого тижня депутати погодили рішення щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів стосовно соціально-економічного розвитку окремих територій.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, і Вишківській селищній раді на будівництво водопроводу в с. Шаян. Мова йде і про очисні споруди. Наразі виготовлена проектно-кошторисна документація і роботи першої черги вже розпочаті.

Шаян – візитівка краю. Це курортне селище відоме далеко за його межами, адже тут видобувають мінеральну воду, унікальну за своїми властивостями. Проте Шаяну наразі бракує води питної. На сьогодні в Шаяні діюча лише одна свердловина, яка вже незабаром стане резервною. Три нові свердловини та будівництво нового водопроводу мають змінити ситуацію. Наразі, роботи першої черги вже розпочали – будують водопровід. Наступні кроки – проведення робіт другої та третьої черги – будівництво накопичувачів та каналізаційно-очисної станції, а також реконструкція колекторів. Щодо вже діючої каналізаційно-очисної станції, її згодом ліквідують, адже система «Біотал» набагато потужніша. Загальна вартість проекту - 14 млн. гривень. Весь обсяг робіт повинні виконати до кінця поточного року.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно