Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Затримано перших підозрюваних у будівництві контрабандного тунелю

Затримано перших підозрюваних у будівництві контрабандного тунелю

Затримано перших підозрюваних у будівництві контрабандного тунелю
Співробітники СБУ затримали двох осіб, що підозрюються у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області. 20 липня слідчим...

Співробітники СБУ затримали двох осіб, що підозрюються у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

20 липня слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області було порушено кримінальну справу за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та вчинення незаконного придбання, зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, тобто злочинів, передбачених ч. 2 ст. 332, ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

У процесі розслідування справи було отримано докази причетності до вказаної протиправної діяльності двох місцевих жителів, 1967 і 1975 років народження, які переховувались від слідства.

Реклама

На підставі зібраних матеріалів їх було оголошено в розшук як обвинувачених за ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою), ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів та прекурсорів) та ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон) КК України.

21 серпня розшукувані особи були затримані співробітниками СБУ у Євпаторії в орендованому ними будинку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно