Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Лікарі області – гості “Медикору”

Лікарі області – гості “Медикору”
Спочатку спішимо повідомити читачам приємну звістку, яка надійшла з Києва в Мукачево на адресу трудового колективу МПП «Медикор», яким керує Світлана Василівна Рошко, – заступник голови оргкомітету...

Спочатку спішимо повідомити читачам приємну звістку, яка надійшла з Києва в Мукачево на адресу трудового колективу МПП «Медикор», яким керує Світлана Василівна Рошко, – заступник голови оргкомітету Національного бізнес-рейтингу Юлія Єрмоленко повідомляє, що мале приватне підприємство «Медикор» за економічними показниками увійшло до числа найкращих підприємств за основним видом економічної діяльності. Таким чином, підприємство – лідер та його керівник удостоєні честі побувати на урочистій церемонії нагородження лідерів, яке відбудеться в Торговопромисловій палаті України.

ВІДЕО ДНЯ

Саме цим визнанням досягнень мукачівського «Медикору» керувалась і головний державний санітарний лікар Закарпатської області Віра Григорівна Чиж, коли намічала на базі цього підприємства провести нараду фахівців відділів (відділень) вогнищевої та профілактичної дезинфекції краю.

Нарада лікарів проходила у двох секціях: керівників відділів вогнищевої дезинфекції та фахівців з актуальних питань профілактичної дезинфекції.

Реклама

У своїй секції завідувачка дезинфекційним відділом обласної санепідемстанції Вікторія Володимирівна Дьордяй обговорила підсумки роботи та основні напрямки діяльності у поточному році, звернула увагу на підготовку інформацій та квартальних звітів, заслухала звіти про готовність дезинфекційних підрозділів міськрайСЕС та дезстанції по ліквідації наслідків повеней.

З фахівцями профілактичної дезинфекції лікар-дезинфекціоніст Марія Миколаївна Балко проаналізувала виробничо-господарську діяльність за минулий рік, поінформувала про захворюваність на лептоспіроз у розрізі районів у 2009 році та вказала на основні недоліки в організації і проведенні суцільної дератизації. Відбувся також обмін думками та наголошено на вимогах підготовки інформації і квартальних аналізів діяльності ВПД області в 2010 році.

Реклама

Досвідом організації та проведення суцільної дератизації поділився головний лікар МПП «Медикор» Іван Іванович Муха, який має понад 35 років лікарського стажу роботи, а в цій фірмі працює уже 14 років.

До речі, медичне підприємство «Медикор» обслуговує Мукачівщину і місто Мукачево, профспілкові санаторії області. Воно здійснює усі необхідні дезинфікуючі роботи, забезпечує медичними засобами, лабораторно-діагностичними препаратами та інструментами, перев'язочними матеріалами, меблями, необхідним устаткуванням.

Працівники обласної сані-тарно-епідеміологічної станції на нараді визначили завдання, спрямовані на поліпшення санітарно-профілактичних заходів на всіх адміністративних територіях області, наголосили на ефективній співпраці з суміжними службами, використанні нормативних документів, охопленні всіх об'єктів, які пов'язані з скупченням населення. Зокрема, це стосується громадського транспорту, курортних закладів, торгівлі, сімейних амбулаторій тощо.

Реклама

Порушувались питання підготовки кадрів, проведення інструктажів, дотримання правил безпеки, адже лікарям доводиться працювати з небезпечними речовинами.

Особливо загострювалась увага на підготовці служб до епідеміологічного періоду, який приходить до нас з настанням весни та літа.

Компетентний висновок – однозначний: медико-санітарна ланка в області спроможна виконувати усі покладені на неї обов'язки і завдання.

Василь Гарагонич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно