Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді говорили про освіту національних меншин

В Ужгороді говорили про освіту національних меншин
«Нормативна навчальна-методична база змісту навчально-виховного процесу у початкових класах шкіл з мовами навчання національних меншин», під таким заголовком на базі Закарпатського інституту...

«Нормативна навчальна-методична база змісту навчально-виховного процесу у початкових класах шкіл з мовами навчання національних меншин», під таким заголовком на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти проведено інструктивно-методичний семінар для керівників районних (міських) методичних об’єднань, вчителів початкових класів шкіл з мовами навчання національних меншин.

ВІДЕО ДНЯ

Про оновлення змісту початкової освіти на основі впровадження нового Державного стандарту початкової середньої освіти, нових програм, планів та підручників розповіла Сергійчук Ю.П. завідувач кабінету національних шкіл ЗІППО.

Учасники семінару ознайомилися з особливостями організації навчально-виховного процесу в початкових класах ЗНЗ у 2012-2013 навчальному році. Велася мова також про компетентнісний підхід як чинник модернізації змісту початкової освіти.

Реклама

Присутні ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо складання календарно-тематичних планів до навчальних предметів у першому класі.

Після того як було заслухано творчий звіт керівників методоб’єднань – Всеукраїнська акція «Дай руку, першокласнику», методисти та вчителі взяли участь у роботі «круглого столу» «Поліпшення змісту навчально-виховного процесу у початкових класах шкіл з мовами навчання національних меншин через оновлення організації методичної роботи».

Реклама

У процесі підведення підсумків семінару, учасники зібрання отримали методичні рекомендації на електронних носіях.

Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно