Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Хусті Павло Балога підкуповує виборців бруківкою (ФОТО)

В Хусті Павло Балога підкуповує виборців бруківкою (ФОТО)
Цього тижня розпочались роботи по благоустрою одного з найбільш запущених міст нашого краю - Хуста.  Те, що це треба робити, питань не має, місто дійсно потребує нормальних викладених бруківкою...

Цього тижня розпочались роботи по благоустрою одного з найбільш запущених міст нашого краю - Хуста.  Те, що це треба робити, питань не має, місто дійсно потребує нормальних викладених бруківкою тротуарів.

ВІДЕО ДНЯ

Звідки у мерії Хуста з’явилися досить немалі гроші для благоустрою, а саме перед виборами до Верховної Ради України, намагались дізнатись журналісти.

Потрапити до мера міста пана Кащука  не вдалося, але у приватній розмові з працівниками установи вдалося дізнатися, що фінансують, а точніше купують виборців бруківкою Балоги. Команда ЄЦ в Хусті всім наголошує, що благодійну допомогу місту надав Балога П. І.

Реклама

Як мер міста Хуста Кащук В. П. - заслужений юрист України повинен знати, що подібні речі - це підкуп виборців ЦВК винесла постанову про заборону проводити передвиборчу агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, організаціям коштів або безкоштовних або ж на пільгових умовах товарів (крім тих, які не містять партійної символіки і вартість яких не перевищує 3% мінімальної заробітної плати).

Також забороняється безоплатне надання послуг. Це є непрямим підкупом виборців, та особи, винні в подібному порушенні законодавства, притягуються до кримінальної або адміністративної відповідальності.

Реклама

Хто понесе відповідальність: кандидат в депутати Балога П. І. чи мер Хуста Кащук? Пропонуємо ЦВК дослідити кричущі факти підкупу виборців.

В Хусті Павло Балога підкуповує виборців бруківкою (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно