Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські ліцеїсти вітали ветеранів з Днем Перемоги та згадували захисників Вітчизни, які зараз на передовій

Мукачівські ліцеїсти вітали ветеранів з Днем Перемоги та згадували захисників Вітчизни, які зараз на передовій

Мукачівські ліцеїсти вітали ветеранів з Днем Перемоги та згадували захисників Вітчизни, які зараз на передовій
Вчора, 6 травня, кадети Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою вітали ветеранів із Днем Перемоги. Серед запрошених - ветерани Великої Вітчизняної війни...

Вчора, 6 травня, кадети Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою вітали ветеранів із Днем Перемоги.

ВІДЕО ДНЯ

Серед запрошених - ветерани Великої Вітчизняної війни Галина Плахотнік та Іван Дьомін, капітан АТО Ігор Кабанов, військовий комісар міськрайону Ігор Гусєв, учасники АТО, колишні випускники Мукачівського військового ліцею Михайло Скучка та Михайло Пацкан.

Ліцеїсти та педагогічний колектив ліцею-інтернату тепло привітали ветеранів та гостей ліцею з 70-тою річницею Перемоги. У програмі святкового концерту лунали пісні років війни, вірші про славетне воєнне минуле та сьогодення.

Реклама

На завершення урочистостей начальник ліцею Юрій Захаров вручив ветеранам та почесним гостям пам’ятні медалі 15-ї річниці від створення ліцею.

"Нам з вами відзначати цю пам’ятну дату в важких умовах, ми воюємо... Це Росія, яка воює проти нас, ми не готові були відбити агресію. То була Велика вітчизняна війна і зараз наші сини воюють за Вітчизну. Захисниками нашої Вітчизни зараз є Збройні сили України. З моменту Української незалежності ми були чи не наймогутнішою армією в Європі. За 20 років цей потенціал був зруйнований і знищений. Залишки цієї могутньої армії сьогодні вступили в бій. Наші онуки і сини показують приклад високого патріотизму і сили духу! Нам потрібна перемога, але вона не прийде сама, її потрібно завоювати! Для цього ми маємо об’єднатися і в тилу і на фронті. Не дарма в нас кажуть "Героям Слава!" і от цією "слава"ми повинні вклонитися загиблим і тим, хто зараз оберігає наш мир на передовій!", - мовив до ліцеїстів ветеран ВВв Іван Дьомін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно