Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • День Перемоги "по-новому", проблеми мікрорайону "Борок-Телеп" та рішення сесії Мукачівської міськради – у свіжому номері газети "Панорама"

День Перемоги "по-новому", проблеми мікрорайону "Борок-Телеп" та рішення сесії Мукачівської міськради – у свіжому номері газети "Панорама"

День Перемоги "по-новому", проблеми мікрорайону "Борок-Телеп" та рішення сесії Мукачівської міськради – у свіжому номері газети "Панорама"
В четвер, 7 травня, вийде з друку черговий, 17-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? Центральна тема номера – започаткування нових традицій,...

В четвер, 7 травня, вийде з друку черговий, 17-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? Центральна тема номера – започаткування нових традицій, за якими, починаючи з цього року, буде відбуватися святкування Дня Перемоги в Україні. Серед таких традицій – нові назви свята та нові його гасла і символи. Про них розповідає Михайло Ведмідь, який наводить міркування та аргументи багатьох дослідників і науковців. Окремо – думки з цього приводу мешканців Мукачева різного віку. На гарячу лінію газети «Панорама» (тел.: 066-083-96-03) звернулась мешканка вулиці Крилова міста Мукачева пані Марія Гурова. Жінку турбує стан вулиць та зовнішній вигляд мікрорайону «Борок-Телеп». Головною проблемою мікрорайону, вважає читачка, є бруд на узбіччях вулиць. Але місцевих мешканців турбує не тільки сміття. Що ще – з’ясовував кореспондент «Панорами» Андрій Слохіняк. Напередодні травневих свят – 30 квітня – відбулася чергова сесія Мукачівської міської ради. Місцеві народні обранці прийняли ряд рішень, які стосуються бюджету міста, його освітянської сфери, комунального господарства, кадрових питань, земельних відносин та ін. Про те, які саме рішення були прийняті, та хто з мукачівців поповнив склад Почесних громадян міста над Латорицею, – можна дізнатися зі звіту, опублікованому в газеті. А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про першу домашню нічию команди Мукачева у чемпіонаті Закарпаття з футболу та інші результати обласної першості, а також про результати чергового туру футбольного чемпіонату Мукачівського району. Подається інформація про життя православної громади, про пікет міської Ратуші батьками майбутніх першокласників, про причини серії крадіжок, які 16-річний хлопець скоював з новобудов у с.Ракошино, та про інші останні новини з життя Мукачева, району та Закарпаття. Також до уваги читачів – ціла сторінка найрізноманітніших приватних оголошень та повідомлень про купівлю-продаж, наявність роботи та надання різних послуг. Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно