Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Несанкціонований забор гравію із Синявки, завдає шкоди протипаводковим спорудам

Несанкціонований забор гравію із Синявки, завдає шкоди протипаводковим спорудам

Несанкціонований забор гравію із Синявки, завдає шкоди протипаводковим спорудам
Відбулося засідання комісії з питань екології, використання природних ресурсів, рекреації, земельних відносин та агропромислового комплексу. Депутати розглянули звернення, що надійшли на адресу...

Відбулося засідання комісії з питань екології, використання природних ресурсів, рекреації, земельних відносин та агропромислового комплексу. Депутати розглянули звернення, що надійшли на адресу голови районної ради Станіслава Сухана. Для того, щоб їх більш предметно вивчити, виїжджали в населені пункти, на місця.

ВІДЕО ДНЯ

Житель Дешковиці пише, що десять років тому на річці Шигів самовільно збудовано міст, без будь-яких на те дозволів чи документів. На його думку, споруда нині вже не є придатною для використання. Через неї під час великої кількості опадів затоплює земельну ділянку та фундамент. Це питання комісія розгляне повторно, а попередньо звернеться до Брідської сільської ради, щоб надала відповідні документи, і їх опрацює.

Двоє ільничан поскаржилися на ТзОВ «Лігніт», яке, за їх словами, пошкодило дороги, проводить несанкціоновані буріння. Мовляв, діяльність товариства негативно вплинула також на дерева в саду. На наступне засідання комісія запросить заявників, сільського голову та директора товариства і вже так прийматиме рішення.

Реклама

Обговорили члени комісії й звернення жителів Ільниці по вулицях Комсомольська, 40-річчя Перемоги. Ті стурбовані інтенсивним несанкціонованим забором гравію із Синявки, що завдає шкоди річці та призводить до знищення протипаводкових споруд. Це питання депутати порушать перед відповідним природоохоронним органом, аби негайно заборонив вивіз гравію із Синявки. Сільській раді рекомендували здійснити контроль за забезпеченням цієї заборони та вжити заходів із санітарної очистки річки поблизу дитячої школи мистецтв.

Жінка з Білок пише, що їй потрібно встановити межові знаки земельної ділянки і надати можливість її приватизувати, просить виготовити державний акт. Вона стверджує, що шляхом хитрощів членам її родини підсунули для підпису не ті папери. Це питання комісія додатково розгляне у присутності представника сільської ради та заявника.

Реклама

Іршавська районна рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно