Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині горів житловий будинок

На Рахівщині горів житловий будинок
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби здійснено 11 виїздів, з яких один виклик виявився хибним. Загиблих та травмованих людей упродовж доби не...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби здійснено 11 виїздів, з яких один виклик виявився хибним. Загиблих та травмованих людей упродовж доби не зафіксовано.

ВІДЕО ДНЯ

13 серпня о 07:40 виникла пожежа в підвалі житлового будинку, за адресою: м. Рахів, вул. Горького. Пожежею знищено підлогу та домашнє майно. Прямі збитки та причина пожежі – встановлюється.

Також 13 серпня о 13:01 сталася пожежа в житловому будинку, адресою: Рахівський район, смт. Великий Бичків. Прямі збитки та причина пожежі – встановлюється.

Реклама

О 16:05 13 серпня поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Рахівський район, с. Лазещина. Вилучення та знешкодження заплановано групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС на 14.08.12.

Станом на 14 серпня 2012 року на території Закарпатської області зареєстровано 30 потопельників (із них 4 дітей), проти 20 (із них 5 дітей) за аналогічний період минулого року. Всього у 2011 році на воді загинуло 28 людей.

Реклама

ТУ МНС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно