Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття виграло грант на будування велодоріжок

Закарпаття виграло грант на будування велодоріжок
Служба автомобільних доріг у Закарпатській області разом із регіональним управлінням розвитку українсько-угорського співробітництва взяли участь у боротьбі за європейський грант у проекті «Розвиток...

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області разом із регіональним управлінням розвитку українсько-угорського співробітництва взяли участь у боротьбі за європейський грант у проекті «Розвиток транскордонного співробітництва Україна – Угорщина – Словаччина – Румунія». У результаті, Закарпаття отримало 250 тис. євро на облаштування велодоріжок у регіоні.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття розробило власний проект ««Інтегрована мережа велосипедних туристичних маршрутів вздовж українсько-угорського кордону», саме цей проект і виграв європейський грант. Загальна вартість проекту близько 450 тис. євро, на виконання української частини передбачено 250 тис. євро.

- На КПП у Вилку, Дякові та Лужанці, до прикладу, з угорської сторони вже є підведені піші та велосипедні доріжки, якими і перетинають кордон туристи. У рамках проекту ми збудуємо дві частини велодоріжок на ділянках автодороги між КПП «Лужанка – Астей – Берегово» та «Вилок – Неветленфолу», - повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Маркович. - Зараз у нас саме тривають тендерні процедури, вже у вересні-жовтні плануємо приступити до виконання проекту. До травня 2013 року збудуємо перших 7 км велодоріжок.

Реклама

- Грант на будівництво велосипедних доріжок — хороший шанс для розвитку туристичної сфери краю. На ділянці, де будуть побудовані велодоріжки, є чимало вартих уваги туристичних об’єктів. Те, що всі вони будуть зібрані в одному туристичному маршруті, дозволить привернути увагу ще більшої кількості туристів до Закарпаття, - наголосив перший заступник керівника краю Іван Бушко.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно