Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На митниці затримали "Мерседес" з контрабандними цигарками

На митниці затримали "Мерседес" з контрабандними цигарками
Власник автомобіля марки «BMW 520D» 2011 року випуску намагався незаконно перемістити через українсько-словацький кордон у пункті пропуску «Ужгород» 810 пачок тютюнових виробів. Формою проходження...

Власник автомобіля марки «BMW 520D» 2011 року випуску намагався незаконно перемістити через українсько-словацький кордон у пункті пропуску «Ужгород» 810 пачок тютюнових виробів. Формою проходження митного контролю наш співвітчизник обрав проходження по смузі руху «зелений коридор», тим самим заявивши, що не має заборонених до переміщення товарів і предметів.

ВІДЕО ДНЯ

Однак, водій помітно нервував. Відтак, посадові особи митниці та прикордонної служби прийняли рішення про проведення поглибленого огляду автомобіля.

В боксі поглибленого огляду у підкрильниках легковика, за обшивкою сидінь автомобіля та інших конструктивних порожнинах ними було виявлено тютюнові вироби «JIN LING» з українськими акцизними марками.

Реклама

Виявлені цигарки наш співвітчизник визнав своєю власністю.

Оскільки громадянином вчинено дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, працівники митниці склали протокол про порушення митних правил. Тютюнові вироби вартістю 3 273 гривень та автомобіль марки «BMW 520D» 2011 року випуску вартістю 300 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

Реклама

Прес-служба Державної митної служби України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно