Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поки закарпатці відпочивають, злодії грабують їх квартири

Поки закарпатці відпочивають, злодії грабують їх квартири
В розпалі сезон літнього відпочинку. Чимало громадян проводять відпустки не за місцем проживання, залишаючи свої помешкання без нагляду й охорони, а про це добре знають квартирні крадії, бо...

В розпалі сезон літнього відпочинку. Чимало громадян проводять відпустки не за місцем проживання, залишаючи свої помешкання без нагляду й охорони, а про це добре знають квартирні крадії, бо статистика свідчить, що саме влітку у декілька разів зростає кількість квартирних крадіжок.

ВІДЕО ДНЯ

В чергову частину Перечинського райвідділу міліції звернулася мешканка смт. Великий Березний та повідомила, що вхідні двері на будинку, який належить її зятю, хтось зламав. На даний час будинок залишився без нагляду, оскільки зять виїхав за кордон. І якщо в робочі дні в будинку знаходиться ремонтна бригада, то у вихідні бездоглядна оселя дуже приваблювала ласих на чуже майно.

Виїхавши на місце події міліціонери встановили, що з даного будинку зник DVD центр, речі, що належали ремонтній бригаді, а натомість господарям залишилися пляшки з - під горілчаних виробів. Правоохоронці проводять заходи з встановлення осіб зловмисників.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно