Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавський дебошир може провести за гратами 5 років

Іршавський дебошир може провести за гратами 5 років
Чергове застілля для 47-річного жителя села Чорний Потік на Іршавщині закінчилось кримінальної справою. Протягом дня святкував вдома релігійне свято, при цьому явно перебрав зі спиртним. У вечері...

Чергове застілля для 47-річного жителя села Чорний Потік на Іршавщині закінчилось кримінальної справою.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом дня святкував вдома релігійне свято, при цьому явно перебрав зі спиртним. У вечері вийшов у центр села Чорний Потік. Йому назустріч їхав автомобіль. Однак чоловікові це не сподобалось, і він вискочив на проїжджу частину перед автомобілем, вимагаючи від водія зупинитись. Як тільки автомобіль зупинився, дебошир вистрибнув на капот даного автомобіля і почав на ньому стрибати. Злізши із автомобіля, ногою розбив фару, вдарив по крилу і весь час висловлювався на адресу водія та пасажирів нецензурними словами. Водій автомобіля намагався втихомирити хулігана, однак отримав від нього удари ногами. Водій відігнав автівку і повідомив про подію в міліцію.

Слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу та дільничний інспектор ст. лейтенант міліції Олександр Канчій, виїхавши на місце пригоди, задокументували наслідки неадекватного вчинку. Дебоширу тепер доведеться відповідати за матеріальний збиток (4500 грн.) та хуліганство, вчинене щодо водія та пасажирів за ст. 296 КК України (Хуліганство). За грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (хуліганство), йому загрожує штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно