Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рахівчанин лишився без 1200 гривень через телефонних шахраїв

Рахівчанин лишився без 1200 гривень через телефонних шахраїв
Жертвою невідомих пройдисвітів став приватний підприємець з Рахівщини. На мобільний телефон чоловіка надійшло днями СМС-повідомлення про те, що він є учасником розиграшу 10000 гривень. Для того, аби...

Жертвою невідомих пройдисвітів став приватний підприємець з Рахівщини. На мобільний телефон чоловіка надійшло днями СМС-повідомлення про те, що він є учасником розиграшу 10000 гривень. Для того, аби взяти участь у фінальному розиграші, йому слід придбати 30 карток поповнення номіналом по 40 гривень кожна й продиктувати телефоном коди поповнення рахунку придбаних ним карток… Звісно, все це явно виглядає як обман, проте довірливий рахівець на це повівся і зробив усе, як сказали. В результаті ж позбувся 1200 гривень, а шахрай, ясна річ, після цього на телефонні дзвінки не відповідає.

ВІДЕО ДНЯ

Зрозумівши, що його ошукали, потерпілий звернувся із заявою в міліцію, вказавши телефонний номер, з якого йому телефонували. На жаль, затримати самого шахрая майже нереально, бо він, вочевидь, живе в іншому регіоні й просто може викинути цю телефонну картку, попередньо знявши з неї гроші.

Тому людям залишається одне — самим бути пильними й нікому не пересилати гроші, якими б заманливими не були пропозиції. Запамятайте, що жоден оператор мобільного звязку не проводить акцій, де треба вказувати секретні коди карток поповнення, тим паче на таку суму! Це звичайний «лохотрон», на який, на жаль, ведуться довірливі громадяни.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській облаті

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно