Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З жінки зняли порчу за 25 тисяч гривень

З жінки зняли порчу за 25 тисяч гривень
Скільки міліція не попереджає про небезпеку попастися на гачок псевдо-цілительок, але люди й далі надміру безпечні. Як наслідок, залишаються без грошей та коштовностей, які добровільно віддають...

Скільки міліція не попереджає про небезпеку попастися на гачок псевдо-цілительок, але люди й далі надміру безпечні. Як наслідок, залишаються без грошей та коштовностей, які добровільно віддають шахраям.

ВІДЕО ДНЯ

От і 27-річну ужгородку перестріли днями у дворі будинку в Новому мікрорайоні міста дві невідомі жінки середнього віку. Завели розмову з довірливою жертвою, сказавши, що на її сімї «порча», яку, проте, ще можна зняти. Для цього вона має принести з хати всі гроші та коштовності, над якими буде проведено відповідний обряд зцілення, після чого їй усе віддадуть. Довірлива молодиця повірила пройдисвіткам (вочевидь, тут не обійшлося без дії гіпнозу), принесла з хати все цінне, що мала, й віддала незнайомкам, яких бачила вперше в житті! Звісно, цим лише цього й треба було: під якимось приводом ті «на хвильку» відлучилися, а далі за ними й слід простив…

Потерпіла залишилася без грошей в сумі 2000 гривень, 920 доларів, численних золотих виробів, дорогих фотоапарата й мобільного телефону. Загалом їй було завдано збитків на суму 25 тисяч гривень. Оговтавшись й зрозумівши, що її банально «розвели», потерпіла звернулася із заявою в міліцію, але аферистки, зрозуміло, на той час вже могли покинути нашу область.

Реклама

За скоєння даного шахрайства (ст.190 ч.1 ККУ) міліція розшукує двох жінок віком 35-40 років, середнього зросту. Перша - з темним волоссям, зібраним у хвостик, була одягнена в чорні бриджі, темну блузку з квітками. Друга - повнуватої тілобудови, мала світле коротке волосся, була одягнена в білу блузку та світлі бриджі. Мала коричневу жіночу сумку.

Якщо ви теж стали жертвою цих аферисток, або маєте інформацію про них—звертайтеся в міліцію за тел. 102.

Реклама

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно