Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Установчі збори Громадської ради при Мукачівському міськвиконкомі закінчились гучним скандалом (ФОТО)

Установчі збори Громадської ради при Мукачівському міськвиконкомі закінчились гучним скандалом (ФОТО)

Установчі збори Громадської ради при Мукачівському міськвиконкомі закінчились гучним скандалом (ФОТО)
Сьогодні, 27 квітня, у великому залі Мукачівського міськвиконкому відбулось засідання установчих зборів з формування Громадської ради при Мукачівському міськвиконкомі. Уже з перших хвилин у...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 27 квітня, у великому залі Мукачівського міськвиконкому відбулось засідання установчих зборів з формування Громадської ради при Мукачівському міськвиконкомі.

Уже з перших хвилин у залі розпочалась активна дискусія, яка переросла у відкрите з'ясування відносин між учасниками зібрання. Справа в тому, що з 64 громадських організацій, які подали заявки на участь у Раді, мандати для голосування отримали лише 49. Як пояснила член ініціативної групи Марія Гомонай, вони з колегами відхилили 15 заявок на сьогоднішньому ранковому засіданні через відсутність всієї необхідної документації.

Реклама

Однією з мотиваційних причин відмови, за словами Марії Петрівни, став той факт, що частина громадських організацій зареєстровані за межами міста і не мають права голосувати. Через таку ситуацію зал поділився на два табори: перший - вимагав допустити до голосування всіх активістів, що подали заявки, інший - допустити лише 49 осіб з мандатами для голосування.

Учасники дискусії звинуватили ініціативну групу в саботажі та умисному перекручуванні фактів. В залі навіть лунали ініціативи висловити недовіру цій ініціативній групі.

Реклама

Не знайшовши компромісу, засідання закрили через годину після його початку. Частина учасників залишилась в залі, щоб далі з'ясовувати відносини, а інші ж поспішили - на вихід.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно