Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті змагалися рибалки-інваліди

На Закарпатті змагалися рибалки-інваліди
27-28 липня на базі Виноградівської районної спортивно-реабілітаційної організації інвалідів «Відродження» пройшов Всеукраїнський фестиваль рибалок серед спортсменів усіх нозологій. Десятий за...

27-28 липня на базі Виноградівської районної спортивно-реабілітаційної організації інвалідів «Відродження» пройшов Всеукраїнський фестиваль рибалок серед спортсменів усіх нозологій.

ВІДЕО ДНЯ

Десятий за рахунком, цей ювілейний захід зібрав біля тридцяти учасників не тільки з області, але й Одеси та Дніпропетровська. Рибальське свято березі озера у Виноградові спільно організували Євген Штайгер та закарпатський «Інваспорт» на чолі з Іваном Чегілем при активній підтримці районного осередку мисливців та рибалок. Приємно, що поруч із дорослими змагалися й малі рибалки, для яких організатори визначили окрему номінацію.

Євген Штайгер вельми задоволений цьогорічним фестом, бо він дає змогу не лише позмагатися, але й поспілкуватися, відпочити в приємній компанії рибалкам з різних регіонів країни. Шкода лише, що через фінансову скруту на цей раз сюди не змогли приїхати рибалки-інваліди зі Львова, Волині, Тернополя, які попередньо заявили про свою участь у фестивалі.

Реклама

Добре й те, каже Євген, що традиційно фестиваль підтримують спонсори як от нардеп Олександр Кеменяш, підприємець Іван Черепко. А представник районної влади, заступник голови РДА Михайло Русанюк особисто прийшов не тільки привітати переможців, але й разом із усіма спробувати дивовижної рибальської юшки. Її, до речі, доки спортсмени чатували з вудками на березі озера, готував один з найдосвідченіших місцевих рибалок Степан Варцаба разом із Катериною Штайгер.

…І ось лунає постріл із мисливської рушниці – це сигнал про завершення змагань. Один за одним рибалки приносять свої улови для зважування і підрахунків до головного судді Івана Антала. В урочистій обстановці оголошують імена переможців, яким вручають кубки, грамоти, медалі та набори рибальських споряджень. Кращі результати змагань на рибальському фестивалі показали Олександр Сухан, Юліус Фека ( обидва з Мукачева), Іван Дідик з Ужгорода. Серед дітей переможцями стали юні свалявчани Михайло Гудачок та Іван Шекмар. Не залишилися без трофею і господарі змагань – приз за найбільшу виловлену рибу (650-грамовий товстолоб) отримав виноградівець Василь Прибуш.

Реклама

Василь Вишнянський, “Новини Виноградівщини”

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно