Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Колочаві навчали правильному поводженню із вогнем

В Колочаві навчали правильному поводженню із вогнем
У п'ятницю 27 липня, у селі Колочава Міжгірського району працівники Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області, Територіального Управління МНС області, органів внутрішніх справ та органу...

У п'ятницю 27 липня, у селі Колочава Міжгірського району працівники Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області, Територіального Управління МНС області, органів внутрішніх справ та органу місцевого самоврядування провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору населеного пункту.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів керівник Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області Юрій Лебедєв, даний населений пункт вибраний не випадково, адже він є один з найбільших за кількістю населення в Міжгірському районі. Тут налічується 2465 дворогосподарств та проживає понад сім тисяч громадян. Впродовж 2011-2012 років у Колочаві виникло 10 пожеж.

- Загалом з початку року на Закарпатті виникло 1078 пожеж, що на 60 відсотків перевищує їх кількість за аналогічний період минулого року. Як показують статистичні дані, найбільша їх кількість виникла саме в житловому секторі (1030 випадків). У вогні загинуло 25 чоловік, ще 15 отримали різного ступеню важкості опікові травми. Найчастіше пожежі виникають у дворогосподарствах незахищених верств населення.

Реклама

До проведення відпрацювання залучили 27 працівників. Основною метою даного заходу було привернення уваги громадян до проблем забезпечення пожежної безпеки їхніх помешкань та попередження загибелі людей у вогні. Під час відпрацювання з кожним домовласником проводилися бесіди, вручалися пам'ятки та застереження, де вказувалися основні недоліки експлуатації електрообладнання, газового устаткування та пічного опалення, через які найчастіше виникають пожежі.

У ході навчання населення було охоплено близько 490 дворогосподарств населеного пункту, до яких входить і понад 40 помешкань, де проживають самотні, літні люди та багатодітні сім'ї.

Реклама

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно