Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Грузини-нелегали хотіли підкупити чопських прикордонників

Грузини-нелегали хотіли підкупити чопських прикордонників
Минулої доби на ділянці відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці» Чопського загону затримали чергову групу «шукачів європейського щастя». Місцеві жителі у ранковий час помітили в прикордонні...

Минулої доби на ділянці відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці» Чопського загону затримали чергову групу «шукачів європейського щастя».

ВІДЕО ДНЯ

Місцеві жителі у ранковий час помітили в прикордонні групу невідомих осіб і негайно сповістили про це прикордонників. З метою перевірки інформації та затримання невідомих на місце відразу виїхала оперативна група.

Вже за деякий час охоронці кордону зупинили правопорушників. Незаконно перетнути кордон намагалися двоє чоловіків та одна жінка. Всі затримані назвались громадянами Грузії, щоправда посвідчити свою особу і підтвердити громадянство зміг лише один із затриманих чоловіків. Як і в більшості випадків затримань незаконних мігрантів метою їхньої мандрівки був омріяний Європейський Союз.

Реклама

Але неприємності затриманих на цьому не закінчились. Під час проведення перевірочних заходів один із затриманих звернувся до прикордонників з пропозицією «подарувати» всім затриманим свободу за винагороду у розмірі 150 Євро. Про даний факт військовослужбовець доповів керівництву. Наразі встановлюються всі обставини за фактом пропозиції грошової винагороди посадовій особі Держприкордонслужби України.

Загалом з початку року прикордонники Чопського загону затримали близько двохсот незаконних мігрантів, з яких більше двадцяти – громадяни Грузії.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно