Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колишній зек получив в щелепу від товариша

Колишній зек получив в щелепу від товариша
У селі Білки, Іршавського району добре знають, що колишній «зек» Ярослав повернувся додому з небезпечним захворюванням – страждає чоловік на туберкульоз. Таких, як він, часто відвідують медики...

У селі Білки, Іршавського району добре знають, що колишній «зек» Ярослав повернувся додому з небезпечним захворюванням – страждає чоловік на туберкульоз. Таких, як він, часто відвідують медики районної лікарні, адже, ніде правди діти, подібні особи становлять небезпеку для оточуючих.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно лікарі з черговим візитом прийшли до оселі згаданого молодика. Цього разу навідалися з дільничним інспектором Іршавського РВ УМВС Іваном Поп’юрканичем. Чолов’яга лежав у ліжку, оскільки напередодні його хтось добряче побив. Медики діагностували у нього перелом щелепи та інші тілесні ушкодження. Отож міліціонер почав з’ясовувати обставини, за яких постраждав колишній в’язень.

Виявляється, молодик їздив у райцентр, де познайомився на ринку з жителем іншого села, який назвався Петром. Останній запросив нового приятеля у гості до себе додому. Дорогою зайшли до першого-ліпшого магазину, аби придбати пляшку горілки. Чоловіки вирішили за допомогою спиртного остаточно закріпити свою дружбу. Та оковита навпаки послужила своєрідним яблуком розбрату. Після випитого між новими приятелями несподівано виникла суперечка, яка за кілька метрів до будинку селянина переросла у бійку. Петро – хлопець фізично міцний. Він відразу «вирубав» свого товариша кількома ударами в обличчя. Так, що бідолаху потім потрібно було госпіталізувати.

Реклама

Згодом дільничний інспектор Іван Поп’юрканич таки «вирахував» нового знайомого білківця. Той підтвердив, що побився з Ярославом. Але щелепу, як з’ясувалося, зламав бідолашному ще раніше його односільчанин. Бійка також зав’язалася на грунті алкоголю. Петрові все ж доведеться відповідати за скоєне, оскільки проти нього порушили кримінальну справу. Однак варто б замислитися над своєму поведінкою і самому потерпілому. Якщо так далі піде, то біди йому не уникнути.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно