Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді підписали Меморандум про співпрацю між ОДА та "Укрпоштою"

В Ужгороді підписали Меморандум про співпрацю між ОДА та "Укрпоштою"

В Ужгороді підписали Меморандум про співпрацю між ОДА та "Укрпоштою"
У середу, 25 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з першим заступником гендиректора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Володимиром Гурковим....

У середу, 25 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з першим заступником гендиректора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Володимиром Гурковим. Також у зустрічі взяли участь директор департаменту технічного забезпечення УДППЗ «Укрпошта» Геннадій Гвоздєв та директор Закарпатської дирекції «Укрпошта» Микола Ростов.

ВІДЕО ДНЯ

Нині працівники пошти надають близько 50 видів послуг населенню. Окрім листів та преси, краяни завдяки листоношам отримують пенсію, соцвиплати. Та у цих видах послуг, пошту починають витісняти банки, зауважив перший заступник гендиректора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Володимир Гурков:

- В умовах ринкової економіки нам доводиться шукати нові шляхи налагодження ефективної роботи. Та ж заробітна плата листонош залежить від економічних чинників. Скільки ми заробили, надаючи послуги споживачам, на стільки і можемо розраховувати.

Реклама

Закарпаття особливе тим, що більшість населення проживає у сільській місцевості, часто – у гірських населених пунктах. За словами представників Укрпошти, наразі відділення у таких куточках Закарпаття намагаються працювати максимально рентабельно, щоб не допустити скорочень персоналу.

Вирішенням подібних проблем, гадаю, мало б стати створення у сільських населених пунктах своєрідних центрів, де разом розміщувалися б ФАПи, відділення зв’язку, інші необхідні служби. Щоб ні дільничний лікар, ні поштар не думав про проблеми рентабельності, наявності приміщення, а фахово виконував свої обов’язки.

Реклама

У підсумку, Олександр Ледида та Володимир Гурков підписали Меморандум про співпрацю між Закарпатською обласною державною адміністрацією та Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта».

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно