Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські митники знайшли контрабандні сигарети в обшивці автомобіля

Чопські митники знайшли контрабандні сигарети в обшивці автомобіля

Чопські митники знайшли контрабандні сигарети в обшивці автомобіля
Коли двоє мешканців однієї із східних областей України вирішили податися на заробітки до Польської Республіки, вони, мабуть, і на гадці не мали, що до омріяного Євросоюзу їм не дадуть змоги доїхати...

Коли двоє мешканців однієї із східних областей України вирішили податися на заробітки до Польської Республіки, вони, мабуть, і на гадці не мали, що до омріяного Євросоюзу їм не дадуть змоги доїхати закарпатські митники.

ВІДЕО ДНЯ

Для перетину українсько-угорського кордону наші співвітчизники обрали пункт пропуску «Тиса» Чопської митниці. Пасажирський мікроавтобус “Reno Trafic”, який рухався по смузі «зелений коридор» викликав підозри у інспекторів митниці, коли його власник та пасажир заявили, що подорожують до Польщі. Такий довгий шлях видався працівникам пункту пропуску нелогічним, а відтак вони прийняли рішення про проведення поглибленого митного огляду автомобіля.

І недарма. У салоні мікроавтобуса під боковою обшивкою та у порогах українські заробітчани намагалися приховати від митного контролю 800 пачок сигарет «Marlboro gold», «Chesterfield», «Glamour», «Winston» та інших торгових марок вітчизняного виробництва. Загальна вартість виявлених тютюнових виробів становить 8 273 гривні .

Реклама

Власник автомобіля позбувся на кордоні не тільки сигарет, а й автомобіля, вартість якого за попередньою оцінкою складає 95 тисяч гривень. Стаття 483 Митного кодексу України, за якою митники склали протокол про порушення митних правил передбачає конфіскацію транспортного засобу, у конструктивних порожнинах якого від митного контролю приховуються товари та предмети.

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно