Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття відвідав посол Таджикістану

Закарпаття відвідав посол Таджикістану
У понеділок, 23 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан а Україні Шухратом Султоновим. Йшлося, зокрема, про...

У понеділок, 23 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан а Україні Шухратом Султоновим. Йшлося, зокрема, про можливість співробітництва Закарпаття із Таджикистаном.

ВІДЕО ДНЯ

Посольство Республіки Таджикистан в Україні відкрито всього близько року тому. За цей час між двома країнами були визначені основні напрямки співпраці в економічній та соціальній галузях. З метою налагодження регіональних зв’язків Посол Шухрат Султонов здійснив робочу поїздку у Львівську та Закарпатську області. Під час зустрічі із керівником Закарпаття, високий гість відзначив можливі напрямки співробітництва:

- Є сенс говорити про економічне співробітництво. Зокрема, нас цікавить ваш досвід у деревообробній галузі, меблевому виробництві. Для нашої країни це дуже важливо. Що стосується співпраці регіонів, то вже сьогодні Республіка Таджикистан має зв’язки із Харківською, Луганською, Дніпропетровської областями. Тож сподіваємося, що незабаром такі відносини ми налагодимо із Закарпаттям.

Реклама

- Ми знайшли багато спільних тем для подальшої роботи. Зокрема, Таджикистан сьогодні цікавить виробництво деревини, також закарпатська оздоровча галузь, наші мінеральні води, - підсумував Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно