Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівські депутати внесли зміни до районного бюджету

Берегівські депутати внесли зміни до районного бюджету
Цієї п’ятниці, 20 липня 2012 року під головуванням голови ради Андрія Бігарі відбулося друге пленарне засідання 8-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання. Під час засідання депутати,...

Цієї п’ятниці, 20 липня 2012 року під головуванням голови ради Андрія Бігарі відбулося друге пленарне засідання 8-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання.

ВІДЕО ДНЯ

Під час засідання депутати, заслухавши інформацію начальника фінансового управління РДА Олени Ваш, внесли зміни у районний бюджет, збільшивши обсяг доходів загального фонду районного бюджету на 2012 рік за рахунок трансфертів з державного бюджету у сумі 4263900,00 грн. Ці гроші направлені, зокрема, на покращення надання соціальних послуг, на виплату допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, на утримання дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, реконструкцію системи опалення Берегівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст., на оплату праці працівників бюджетних установ тощо.

Рішенням ради, враховуючи рішення сесії обласної ради від 17 липня ”Про внесення змін до обласного бюджету”, збільшено обсяг доходів районного бюджету за рахунок коштів обласного бюджету у сумі 270,0 тис. грн., які направлено на капітальний ремонт АЗПСМ с. Бене та капітальний ремонт будівлі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Свобода.

Реклама

Депутати збільшили обсяг видатків районного бюджету за рахунок перевиконання загального фонду районного бюджету у сумі 115,0 тис. грн. Ці додаткові джерела направлені на оплату енергоносіїв, на фінансування видатків по місцевим програмам з метою фінансування захищених статей (Програма попередження надзвичайних ситуацій і забезпечення пожежної безпеки в Берегівському районі та Програма фінансової підтримки редакції газети „Вісник Берегівщини”), а також на добудову приміщення дошкільного навчального закладу с. Рафайново.

На засіданні було прийнято рішення про прийняття коштів на здійснення видатків з надання послуг з охорони здоров’я населенню м. Берегово на 2013 рік.

Реклама

Крім того народні обранці Берегівщини розглянули й кілька депутатських звернень.

Прес-служба Берегівської районної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно