Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники: фанати Євро-2012 не порушували правил перетину кордону

Прикордонники: фанати Євро-2012 не порушували правил перетину кордону

Прикордонники: фанати Євро-2012 не порушували правил перетину кордону
Іноземці не перевозили заборонені речі і не мали проблем із документами. Більше того, наголошували, що надзвичайно задоволені рівнем обслуговування на пунктах пропуску і дякували прикордонникам. Про...

Іноземці не перевозили заборонені речі і не мали проблем із документами. Більше того, наголошували, що надзвичайно задоволені рівнем обслуговування на пунктах пропуску і дякували прикордонникам. Про це під час прес-конференції у прес-центрі “Закарпаття” розповів начальник відділу прикордонного контролю штабу Чопського прикордонного загону Павло Шварцман.

ВІДЕО ДНЯ

Тим не менше, кордон жив своїм життям, а тому факти перевезення контрабанди, боєприпасів та наркотичних речовин, все ж таки фіксувалися.

Загалом же за час проведення футбольного чемпіонату, що відбувався у червні, державний кордон перетнули на майже 380 тисяч туристів. Це — на 17 тисяч більше, аніж за такий же період минулого року. Максимальна кількість вболівальників — до 75% — перетнули кордон через пункт пропуску «Тиса». Найбільше серед них було представників Італії, Австрії та Німеччини. До речі, саме через “Тису” потрапили на Україну 10 команд, які брали участь у чемпіонаті.

Реклама

“В цілому підрозділи Чопського загону виконали своє завдання на оцінку “добре”. Не було накопичено транспортних засобів, черг не було. Не було скарг на персонал підрозділів загону. Особливу увагу ми приділяли безпеці громадян”, — сказав Павло Шварцман. За його словами, не тільки туристи задоволені роботою прикордонників, але й керівництво загону: деякі службовці навіть отримали певні нагороди.

Самі ж прикордонники у футбол теж грають. Як стверджує начальник прес-служби Чопського прикордонного загону Роман Павленко, час від часу команда прикордонників посідає призові місця. Навіть цими днями у Чернівцях відбувається чемпіонат Державної прикорднонної служби з міні-футболу, де прикордонники-футболісти Чопського прикордонного загону намагаються довести, що вони найкращі.

Реклама

Прес-центр "Закарпаття"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно