Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Перечині горів автобус, а на Воловеччині житловий будинок

В Перечині горів автобус, а на Воловеччині житловий будинок
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 18 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано. Загиблих та травмованих на подіях не було.

ВІДЕО ДНЯ

Стан загиблих на водних об’єктах

Станом на 19 липня 2012 року на території Закарпатської області зареєстровано 27 потопельників (із них 4 дітей), проти 17 (із них 5 дітей) за аналогічний період минулого року. Всього у 2011 році на воді загинуло 28 чоловік.

Реклама

Учора, 18 червня, о 13:28 виникла пожежа в автобусі «ЛІФАЕ 6592» 2005 р. в., за адресою: м. Перечин, вул. Лермонтова. Пожежею пошкоджено лобове скло, електропроводку та салон автобуса. Прямі збитки – 8 000грн.Причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

19 липня о 2:47 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Воловецький район, с. Буковець. Пожежею знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття. Прямі збитки – 1500 грн. Причина пожежі - коротке замикання електропроводки.

Реклама

ТУ МНС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно