Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цього року байкерський фестиваль пройшов без правопорушень

Цього року байкерський фестиваль пройшов без правопорушень
В Ужгороді проходив міжнародний байкерський фестиваль «Goral Musik Avia Bike Ukraine 2012». Більше 2000 байкерів з різних куточків світу можна було побачити на вулицях міста. Під час цього...

В Ужгороді проходив міжнародний байкерський фестиваль «Goral Musik Avia Bike Ukraine 2012». Більше 2000 байкерів з різних куточків світу можна було побачити на вулицях міста. Під час цього великомаштабного дійства працівники Державтоінспекції Закарпаття працювали у посиленому режимі.

ВІДЕО ДНЯ

Основні завдання служби, а саме забезпечення безпеки учасників дорожнього руху та недопущення дорожньо-транспортних пригод були виконані в повному об’ємі. Учасники фестивалю віднеслися до роз’яснювальної роботи інспекторів ДАІ, напередодні дійства, з повною відповідальністю, звісно було враховано минулорічний досвід: у період з 7 по 9 липня 2011 року, працівниками ДАІ Закарпаття було складено 45 адміністративних протоколів на водіїв автомототранспорту за порушення Правил дорожнього руху, з них, 12 за керування у стані алкогольного сп’яніння, а транспортні засоби було поміщено на штраф майданчики.

Фестиваль 2012 року пройшов спокійно та без правопорушень. Не було зафіксовано жодного порушення Правил дорожнього руху водіями автомототранспорту та недопущено жодної ДТП.

Реклама

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно