Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті зловили браконьєра

На Закарпатті зловили браконьєра
12.07.2012 року під час проведення рибоохоронної роботи на р.Уж поблизу с. Камяниця, Ужгородського району, нижче по течії від “підпірної греблі” (зони відпочинку), ст. державним інспектором...

12.07.2012 року під час проведення рибоохоронної роботи на р.Уж поблизу с. Камяниця, Ужгородського району, нижче по течії від “підпірної греблі” (зони відпочинку), ст. державним інспектором рибоохорони Корда С.Ф., виявлено і затримано місцевого жителя гр.Пастеляк І.Ю.(1960р.н.) за грубе порушення Правил рибальства.

ВІДЕО ДНЯ

Так, гр. Пастеляк І.Ю. пристосувавши до вудки заборонений у любительському рибальстві засіб лову у вигляді “сітки-екрана” здійснював рибальство і на момент затримання встиг виловити два підуста та одну марену звичайну (вид занесений до Червоної книги України).

На порушника складено протокол за ст. 85 ч. 4 КУпАП (браконьєрство) для направлення в Ужгородський міськрайонний суд. Риба порушнику повернута до рішення суду , а заборонені засоби вилучено (санкція статті передбачає штраф 340-680 грн. з відшкодуванням збитків в 290 грн. за виловлену рибу).

Реклама

Всього за останній тиждень до адміністративної відповідальності за порушення природоохоронного законодавства в галузі охорони водних біоресурсів, інспекторами рибоохорони притягнуто 14 чоловік, вилучено 12 заборонених засобів лову та 31 кг. риби.

Закарпатдержрибоохорона

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно