Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді вимагають зняти білборди з пішохідного моста

В Ужгороді вимагають зняти білборди з пішохідного моста
Вчора, 16 липня, громадські активісти зустрілися з власником білшості рекламних конструкцій, що «прикрашають» стіни з обох боків Пішохідного мосту. Кілька тижнів тому відомі фотографи обласного...

Вчора, 16 липня, громадські активісти зустрілися з власником білшості рекламних конструкцій, що «прикрашають» стіни з обох боків Пішохідного мосту. Кілька тижнів тому відомі фотографи обласного центру та свідомі городяни розгорнулу у соціальній мережі Facebook акцію «Фотографи за гарний кадр».

ВІДЕО ДНЯ

Суть її полягає в тому, щоб домогтися демонтажу та заборни у майбутньому захаращувати пішохідний міст одороблими рекламоносіями. Автори акції збирають підписи фотографів під листом до міського голови Віктора Погорєлова, в якому просять мера проявити волю та патріотизм і посприяти перенесенню білбордів з мосту на більш доречне місце поза центральною частиною міста.

«Це, напевно, найбільш практична та зрозуміла акція. Вимоги надзвичайно чіткі – звільнити від 16-ти білбордів Пішохідний міст, на якому найчастіше фотографуються туристи. Ми донесли цю ідею до підприємців, яким належать рекламні конструкції. Натомість отримали обіцянку побачити вільні від строкатих щитів стіни не раніше, ніж за рік – зобов’язання з рекламодавцями не дозволять зробити цього швидше. Ми ж, в свою чергу, звернемося до міських чиновників з проханням виділити підприємцям, що пішли громаді на поступки, аналогічні місця під білборди, однак поза межами туристичного центру міста» - розповіла громадська ативістка Вікторія Рижова.

Реклама

Автори акції щиро сподіваються на те, що обіцянку буде дотримано, а фотографи і туристи за рік дійсно отримають можливість фотографуватися на Пішохідному мості, не замальовуючи годинами кричущу рекламу у фотошопі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно