Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутати облради ухвалили зміни до крайового бюджету

Депутати облради ухвалили зміни до крайового бюджету
Сьогодні, 17 липня, в Ужгороді відбулося третє пленарне засідання Х сесії обласної ради VІ скликання. У його роботі взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида та його...

Сьогодні, 17 липня, в Ужгороді відбулося третє пленарне засідання Х сесії обласної ради VІ скликання. У його роботі взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида та його заступники, народні депутати України – Василь Петьовка, Олександр Кеменяш та Сергій Шевчук, голови РДА, районних рад і міські голови, керівники правоохоронних органів, окремих управлінь облдержадміністрації, установ і організацій області та ін.

ВІДЕО ДНЯ

Порядок денний склало одне питання - внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік.

Як підкреслив головуючий, це питання пройшло обговорення і перенесене з минулого, другого, пленарного засідання на сьогоднішнє.

Реклама

Затвердивши регламент роботи засідання, депутати перейшли до розгляду питання порядку денного.

Внесені зміни до рішення обласної ради від 30 грудня 2011 року № 392 «Про обласний бюджет на 2012 рік», як акцентував голова облради, узгоджені з депутатськими фракціями та групами, і вони стосуються фінансування життєзабезпечення краю, соціальної сфери, повноцінної діяльності освітньої, культурної, медичної галузей краю тощо.

Реклама

Питання отримало загальне схвалення в сесійній залі – «за» рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік проголосувало 88 депутатів із 91 присутнього на засіданні.

Таким чином, сьогодні збільшено обсяг доходів обласного бюджету, затверджено їх розподіл та спрямовано частину залишку коштів, що склався на початок 2012 року за головними розпорядниками коштів обласного бюджету.

Прес-служба обласної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно