Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В селі Запсонь відкрили оновлений дитячий садочок (ФОТО)

В селі Запсонь відкрили оновлений дитячий садочок (ФОТО)
16 липня 2012 року у с. Запсонь, що на Берегівщині в урочистій обстановці, за участю керівників району та села, районних і місцевих депутатів, батьків та дітей, представників місцевої громади ...

16 липня 2012 року у с. Запсонь, що на Берегівщині в урочистій обстановці, за участю керівників району та села, районних і місцевих депутатів, батьків та дітей, представників місцевої громади відкрито оновлений ясла-садок.

ВІДЕО ДНЯ

Роботи виконані у рамках спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ". Основний тягар фінансування взяли на себе ЄС/ПРООН та районний бюджет, але долучилися до цього і організація громади „Європейський вибір за с. Запсонь” та благодійний фонд „Арменхелп”.

Віднині справді хороші умови чекають на діточок, яких 58 у трьох групах. Окрім того, що замінено дах на будівлі, проведено зовнішній ремонт, замінені на сучасні, енергозберігаючі вікна та двері, оновлені й приміщення тощо. Також оновлений, збільшений „парк” іграшок у дворі ДНЗ.

Реклама

Як наголосили у своїх привітаннях голова районної ради Андрій Бігарі і заступник голови райдержадміністрації Владислав Гоблик, сільський голова Василь Бочкай, завідувач ДНЗ Марія Сюлек та священик Альберт Чересне, сьогоднішня радісна подія — це результат спільної роботи громади, району та ЄС/ПРООН, це результат єднання небайдужих мешканців села навколо ідеї досягнення благородної мети. Вони висловили слова подяки всім тим, хто будь-яким чином долучилися до реалізації цієї мети, серед них координатору проекту ЄС/ПРООН Любов Павлович та координатору благодійного фонду Оксані Гомович.

На святі Андрій Бігарі та Владислав Гоблик вручили грамоту райради та РДА сільському голові Василю Бочкай, а колектив садка отримав сертифікат на придбання пральної машини від депутата обласної ради, голови РДА Ігоря Свищо.

Реклама

Прес-служба Берегівської районної ради

В селі Запсонь відкрили оновлений дитячий садочок (ФОТО) – 01
В селі Запсонь відкрили оновлений дитячий садочок (ФОТО) – 02
Реклама
В селі Запсонь відкрили оновлений дитячий садочок (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно