Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Хусті відкрили дитячий майданчик

В Хусті відкрили дитячий майданчик
Ні для кого не секрет, що активні ігри на свіжому повітрі зміцнюють організм малюків і корисно впливають на його органічний розвиток. Але вкрай важливо, щоб маленькі бешкетники мали спеціально...

Ні для кого не секрет, що активні ігри на свіжому повітрі зміцнюють організм малюків і корисно впливають на його органічний розвиток. Але вкрай важливо, щоб маленькі бешкетники мали спеціально облаштовані місця, де вони зможуть цікаво та безпечно використати свій вільний час. Відтепер таку можливість матимуть дітлахи і одного з мікрорайонів міста над Тисою. Прекрасний подарунок – дитячий ігровий майданчик -зробив депутат Хустської міської ради Євген Гриньо для мешканців вулиці Є. Коновальця.

ВІДЕО ДНЯ

Питання оздоровлення та всебічного розвитку мешканців нашого міста є пріоритетними в діяльності Євгена Гриня.- Як патріот нашого міста, – зазначив депутат, – я вважаю, що ці питання потрібно вирішувати системно. І одне з головних – турбота про наше майбутнє, про дітей. Що може бути прекраснішим за посмішки на їхніх обличчях? Нехай такі дні, як сьогодні, зігрівають наші серця любов’ю й теплом.

Слід сказати, що відкриття майданчика було не тільки урочистим, а й дійсно святковим. Дітей розважав веселий клоун, було весело, було багато подарунків, були солодощі та морозиво. Одне слово, справжнє свято. Передувало якому освячення майданчика, котре здійснив о. Василій Поляк – настоятель Свято- Кирило-Мефодіївського Кафедрального Собору, котрий сказав свої напутні слова дітворі стосовно бережного ставлення до подарованого майна. Відтак вітальні слова та слова вдячності на адресу депутата, котрий створив містечко дитячих мрій лунали і від представників влади – секретаря Хустської міської ради Володимира Ерфана. Останній наголосив: «Цей майданчик – далеко не вершина депутатської діяльності. Він знаменує лише початок. Будуватимуться інші, проводитимуться дитячі заходи, робитиметься усе заради щасливого майбутнього наших дітей».

Реклама

Милуючись щасливими пустощами малечі, батьки, дідусі з бабусями підходили до депутата зі словами щирої вдячності, а палаючі очі діточок говорили самі за себе.

Прес-служба Хустської міської ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно