Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні "мовне питання" в облраді не розглядатимуть

Сьогодні "мовне питання" в облраді не розглядатимуть
Але, якщо опозиція наполягатиме, то “регіонали” обіцяють стояти на своєму. Сьогодні, 17 липня, в Ужгороді пройде третє пленарне засідання чергової сесії облради, головним питанням на якому стане...

Але, якщо опозиція наполягатиме, то “регіонали” обіцяють стояти на своєму.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 17 липня, в Ужгороді пройде третє пленарне засідання чергової сесії облради, головним питанням на якому стане внесення змін до обласного бюджету. Водночас депутати зроблять спробу повернутися до «мовного питання», яке минулого тижня під час другого пленарного засідання Х сесії Закарпатської обласної ради VI скликання не набрало необхідну кількість голосів. Для ухвалення рішення забракло одного голосу.

Перший заступник голови Закарпатської облради, один із перших «регіоналів» області та нині керівник обласного виборчого штабу Партії регіонів Володимир Закурений вважає, що згідно з попередньою інформацією, якою володіє ПР, повторного голосування за звернення до Президента опозиція не проситиме, -інформують у прес-службі Партії регіонів.

Реклама

«Проте, як показує практика, з нашими депутатами, а особливо опозиціонерами, можливий розвиток будь-якого сценарію, в тому числі і повторного винесення на порядок денний цього питання. Як на мене, це буде виглядати не надто логічно: якщо вже ви програли, то принаймні програйте гідно. Хочеться вірити, що фракційна дисципліна та тиск «зверху» не переможуть отой розум та совість. Однак, не дивлячись ні на що, і я, і всі мої однопартійці готові захищати «мовний» закон та регіональні мови скільки буде треба», – каже Володимир Закурений.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно