Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Іршавщині засідали з питань техногенно-екологічної безпеки

На Іршавщині засідали з питань техногенно-екологічної безпеки

На Іршавщині засідали з питань техногенно-екологічної безпеки
Минулого тижня було проведено чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) під керівництвом заступника голови Іршавської...

Минулого тижня було проведено чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) під керівництвом заступника голови Іршавської райдержадміністрації, голови комісії Юрія Фельцана Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Юрій Химинець, ознайомив присутніх із станом підготовки до купального сезону в районі та забезпечення безпеки на водних об’єктах. Також він доповів про стан утримання захисних споруд цивільного захисту та проведення їх технічної інвентаризації й розповів про стан виконання регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиса на 2006-2015 рр. Ще, Юрій Юрійович звернув увагу присутніх на ситуацію, яка склалася поблизу с. Павшино Мукачівського району, де рибалок вдарило електричним струмом, троє з яких загинуло. Гіркий досвід вимагає застосування певних заходів щодо недопущення такого випадку і на території Іршавського району.

ВІДЕО ДНЯ

В цю жнивну гарячу пору актуальним було й затвердження заходів із забезпечення протипожежного захисту місць збирання та зберігання врожаю, зернових і грубих кормів у 2012 році, про що й говорив начальник районного управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області Іван Мошкола. Стосовно забезпечення населення надійного, безперебійного та безаварійного газопостачання заслухали інформацію представника Іршавської філії ПАТ «Закарпатгаз» Сергія Скоблея. Заступник головного державного санітарного лікаря Іршавського району Любов Шевчук ознайомила присутніх із заходами щодо попередження розповсюдження захворюваності на кір серед населення нашого району та із заходами по профілактиці отруєнь населення неїстівними грибами. Для профілактики подібних випадків комісія зобов’язала фахівців подати важливу інформацію для населення в районну газету «Нове життя» та на сайт РДА.

Головуючий Юрій Фельцан виніс на розгляд комісії листи та колективні звернення громадян, які потребували допомоги. Так, із сіл Ільниця, М. Раковець та Брід надійшли прохання щодо надання допомоги для ліквідації наслідків пожежі житлових будинків. Мешканці сіл Луково та Приборжавське скаржились на знищення врожаю дикими тваринами (кабанами), а ільничан турбує несанкціонований забір гравію на р. Синявка, що може привести до знищення річки та шкоді екосистемі. Було прийнято рішення запропонувати сільським радам створити спеціальні комісії, які проведуть обстеження вказаних місць й подадуть більш детальну інформацію по даних справах на наступне засідання комісії.

Реклама

Прес-служба Іршавської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно