Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Італієць попався на перевезенні психотропів

Італієць попався на перевезенні психотропів
Не вдалося скористатися послугами швидкого митного контролю – «зеленим коридором» громадянину Італії у пункті пропуску «Тиса», аби безперешкодно та незаконно ввезти на територію України психотропну...

Не вдалося скористатися послугами швидкого митного контролю – «зеленим коридором» громадянину Італії у пункті пропуску «Тиса», аби безперешкодно та незаконно ввезти на територію України психотропну речовину - метамфетамін.

ВІДЕО ДНЯ

В’їжджаючи у зону митного контролю на престижній іномарці «Porsche Cayenne», 40-річний італієць радісно повідомив митників, що їде до України одружуватися і нічого протизаконного не переміщує. Проте інспектори вирішили провести поглиблений огляд позашляховика, розпочавши з багажного відсіку. Іноземець вмить змінився в обличчі і дуже швидко викинув з багажника під днище автомобіля на асфальт пачку сигарет марки «Marlboro». Яке ж було здивування інспекторів, коли вони виявили всередині пачки серед тютюнових виробів прозорий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору. Після надання підозрілої «знахідки» на експертизу, з’ясувалося, що італієць в обхід митного законодавства намагався перемістити через українсько-угорський кордон психотропну речовину (вагою майже 0,3 г), яка містить метамфетамін.

Згідно постанови Кабміну України від 06.05.2000 року №770 “Перелік наркотичних засобів психотропних речовин і прекурсорів”, метамфетамін віднесено до психотропних речовин, обіг яких обмежено.

Реклама

Таким чином, громадянин Італії скоїв злочин, передбачений ч.1 ст.305 КК України. За фактом правопорушення Чопською митницею винесена постанова про порушення кримінальної справи. Тепер іноземець даватиме пояснення правоохоронним органам.

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно