Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородка, що впала в каналізацію, чекала рятувальників по шию в воді

Ужгородка, що впала в каналізацію, чекала рятувальників по шию в воді

Ужгородка, що впала в каналізацію, чекала рятувальників по шию в воді
Як уже повідомлялося, 15 липня вночі в Ужгороді у відкритий каналізаційний люк впала жінка. «Визволяли»...

Як уже повідомлялося, 15 липня вночі в Ужгороді у відкритий каналізаційний люк впала жінка. «Визволяли» потерпілу рятувальники, а потім ще й викликали бригаду швидкої.

ВІДЕО ДНЯ

«До оперативно-координаційного центру нам надійшло повідомлення об 00.13 годин, що в Ужгороді по вул. Генерала Свободи впала в каналізаційний люк мешканка міста Ужгород», – розповів кореспонденту Закарпаття онлайн тимчасово виконуючий обов’язки начальника центру пропаганди МНС у Закарпатті Олександр Коваленко. За його словами, коли рятувальники прибули на місце події, біля відкритого люку їх чекало дві жінки і хлопчик, син однієї з них.

«Жінка, що впала в люк, по шию знаходилася в воді, рятувальники діставали її за допомогою спеціальних ременів. А коли витягли, довелось викликати бригаду швидкої – жінці стало погано, вона втрачала свідомість і жалілась на біль в області серця», – уточнив Олександр Коваленко, припустивши, що, коли постраждала падала, ймовірно, вдарилась ребрами.

Реклама

Те, що ужгородка дійсно отримала травму ребер, підтвердила старший лікар Ужгородської станції швидкої медичної допомоги Надія Смерека. «Виклик в «швидку» надійшов об 00.20 годин. Коли швидка приїхала, там вже були рятувальники. Постраждала – жінка 1970 року народження, у неї було діагностовано забій ребер зліва, після чого доправлено у травмпункт», – розповіла Надія Смерека.

Та госпіталізація жінці все ж не знадобилась, повідомили нам своєю чергою у травмпункті міської лікарні. Так, за словами заступника головного лікаря по медичній частині Ужгородської центральної міської клінічної лікарні Володимира Шпонтака, «під час медичного огляду серйозних медичних травм не виявлено, нічого серйозного не було, тому постраждалу не госпіталізували».

Реклама

Нинішня історія, на щастя, завершилась для потерпілої добре (якщо так доцільно говорити в разі, коли перелякана жінка чекає вночі на порятунок в люкові у воді по шию). Думати про те, що на її місці могла опинитись маленька дитина, моторошно.

Та, певно, не так переймаються питанням відсутності на дорогах і тротуарах каналізаційних люків влада й міліція. Каналізаційні люки крадії-збирачі металобрухту як крали, так і крадуть. А відтак, небезпека потрапити в пастку, в якій опинилась цих вихідних одна з жительок обласного центру, чатує на кожного перехожого. А ще – на водіїв транспортних засобів, адже нерідко «діри» після вкрадених каналізаційних люків можна зустріти і на проїжджій частині.

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно