Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські каратисти здобули нагороди чемпіонату Європи у Латвії (ФОТО)

Мукачівські каратисти здобули нагороди чемпіонату Європи у Латвії (ФОТО)

Мукачівські каратисти здобули нагороди чемпіонату Європи у Латвії (ФОТО)
Міжнародна федерація Шотокан Карате-до Об’єднаних Націй (SKDUN) провела 5 чемпіонат Європи в історико-культурній області Латгалія (м.Даугавпілсі, Латвія). Ці змагання проходили в Даугавпілському...

Міжнародна федерація Шотокан Карате-до Об’єднаних Націй (SKDUN) провела 5 чемпіонат Європи в історико-культурній області Латгалія (м.Даугавпілсі, Латвія).

ВІДЕО ДНЯ

Ці змагання проходили в Даугавпілському Олімпійському центрі із 18 по 19 квітня 2015 р. на 8 татамі, - йдеться у повідомленні Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Упродовж двох днів 1000 спортсменів із 30 країн Європи змагались у різних видах програми. Змагання обслуговувало близько 80 рефері.

Реклама

Хотілося б відмітити високий рівень підготовленості спортсменів практично у кожному розділі змагань. Збірну України представляли представники Одеської, Дніпропетровської і Закарпатської областей. Від Закарпаття на ці змагання було делеговано спортсменів із Мукачівського клубу карате «Сінай»: Романа Маслигана та Софію Фабрицій.

Не дивлячись на те, що дорога в Латвію видалася надзвичайно важкою, закарпатські спортсмени завоювали 2 бронзові нагороди в куміте для збірної України.

Реклама

Приємно вразила гостинність латвійців. Так, у мерії міста Даугавпілсу відбулась зустріч керівництва міста, організаторів та учасників змагань, серед яких були запрошені і делегати від збірної України - Володимир Мєдвєдєв та Роман Маслиган. Мер міста Jānis Lāčplēsis зробив цікаву презентацію про м. Даугавпілс, а кожен учасник зустрічі отримав пам’ятні подарунки від мерії.

Після напруженої боротьби на змаганнях організатори змагань провели для учасників прощальну дискотеку, в диско клубу «Таллін». Втомлені та задоволені члени збірної України відправляючись додому зробили екскурсію по Даугавпілсу, а проїжджаючи через Польщу, відвідали м. Люблін, де мали нагоду оглянути історичну частину міста. Запам’ятались також вдячні привітання від наших прикордонників та митників, які сприяли переходу Українсько-польського кордону. Наразі наші спортсмени продовжать підготовку до Чемпіонату області з Шотокан карате-до, який відбудеться 2 травня в м. Мукачево.

Мукачівські каратисти здобули нагороди чемпіонату Європи у Латвії (ФОТО) – 01
Реклама
Мукачівські каратисти здобули нагороди чемпіонату Європи у Латвії (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно