Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДПА прикрила підпільний цех по виготовленню горілки (ФОТО)

ДПА прикрила підпільний цех по виготовленню горілки (ФОТО)
Податкова міліція Закарпаття в одного з мешканців села Тячівського району виявила незаконне виробництво алкогольних напоїв. 300 пляшок фальсифікованої горілки, підготовленої до реалізації, 300 літрів...

Податкова міліція Закарпаття в одного з мешканців села Тячівського району виявила незаконне виробництво алкогольних напоїв. 300 пляшок фальсифікованої горілки, підготовленої до реалізації, 300 літрів спирту, близько 1000 пробок, понад 200 етикеток з написом "Горілка "Пшенична", 175 акцизних марок на алкогольну продукцію, знаряддя та пристрої, необхідні для кустарного виготовлення алкогольних напоїв вилучено.

ВІДЕО ДНЯ

За результатами проведених експертних досліджень зразків вилученої спиртовмісної рідини та алкогольних напоїв встановлено, що горілчаний продукт виготовлено із недоброякісної сировини, яка становить загрозу для життя і здоров’я людини. Крім цього, експертиза підтвердила факт підробки акцизних марок на алкогольну продукцію.

Наразі стосовно правопорушника порушено кримінальну справу за ознаками частини третьої статті 204 та частини першої статті 216 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а також підробка акцизних марок на алкогольну продукцію).

Реклама

За вчинення цих злочинів Кримінальним кодексом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з вилученням та знищенням вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для її виготовлення.

Всього ж з початку 2012 року податковою міліцією Закарпаття вилучено з незаконного обігу підакцизної продукції на суму 3,3 млн. грн., припинено діяльність 5 підпільних алкогольних цехів, порушено 5 кримінальних справ за ст. 204 КК України, три кримінальні справи за ст. 216 КК України.

Реклама

Прес-служба ДПА в Закарпатській області

ДПА прикрила підпільний цех по виготовленню горілки (ФОТО) – 01
Реклама
ДПА прикрила підпільний цех по виготовленню горілки (ФОТО) – 02
ДПА прикрила підпільний цех по виготовленню горілки (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно