Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В селі Лушмори почала працювати "Студреспубліка" (ФОТО)

В селі Лушмори почала працювати "Студреспубліка" (ФОТО)
На Закарпатті у селі Лумшори почала працювати Студентська республіка. Цього року головне гасло молодіжного об»єднання «Бій за Україну». Закарпатський «УДАР» активно підтримав студентів з усіх вишів...

На Закарпатті у селі Лумшори почала працювати Студентська республіка. Цього року головне гасло молодіжного об»єднання «Бій за Україну». Закарпатський «УДАР» активно підтримав студентів з усіх вишів та коледжів області у намірах проявити власні лідерські якості, гучно заявити про себе, як про молоду генерацію політично активних і свідомих громадян.

ВІДЕО ДНЯ

«Тут зібрався студентський актив, можна сказати цвіт закарпатської молоді. Люди розумні і охочі до нових знань. Ми хочемо поділитися з ними власним політичним досвідом, тому будемо допомагати в організації та проведені виборів мера і магістрату «Студреспубліки», - розповів голова Закарпатського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Валерій Пацкан.

Серед субфестивалів, які цього разу запланували організатори «Студреспубліки»: інтелектуальний «Брейн-ринг», «Мафія», «Битва молодих ді-джеїв», «Квест», оргдіяльнісна гра "Cash Flоw" та ще багато інших розважальних та інформаційно насичених заходів.

Реклама

«Перший день показав, що 70% цьогорічних учасників нові обличчя на нашому заході, а це значить, що молодь прагне розвиватися і реалізовувати свої амбітні плани. Лідери «Студреспубліки» уже пішли у велику політику і стали публічними людьми. А отже, наша головна місія виконується», - говорить голова молодіжного об»єднання «Студреспубліка» Володимир Білонка.

До участі у заходах «Студреспубліки» зареєструвалося 17 команд, а це понад 400 юнаків та дівчат. У першому конкурсі «Брейн-ринг» вже визначили переможців. Це команда закарпатської ліги «КВН».

Реклама
В селі Лушмори почала працювати "Студреспубліка" (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно